Премиерата на продължението сериала Дяволското гърло“, наречено Есента на демона“,

...
Премиерата на продължението сериала Дяволското гърло“, наречено Есента на демона“,
Коментари Харесай

Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

Премиерата на продължението сериала „ Дяволското гърло “, наречено „ Есента на демона “, провокира голям интерес. Много от феновете са във екстаз от първия епизод, който събира още веднъж героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, само че този път не в Смолян, а във Велико Търново.

Паралелно с това се появиха фенове, които унищожиха с рецензии възобновения сериал по Нова телевизия. И повода не са кървавите подиуми на принуждение, които са прекомерно шокиращи като за българска продукция.

„ Есента на демона “ беше подложен на унищожителни рецензии от жителите на остарялата столица, както и на многочислените студенти, познаващи на пръсти търновските улици. Според тях в преследването, в което са въвлечени двамата герои, няма никаква логичност.

Трябва да се означи, че още в първата серия създателите означават една значима детайлност за посоките в остарялата българска столица. А тя е, че те са три – нагоре, надолу и по стъпалата. Дори този откъс на локалните обичаи не избавя от рецензии „ Есента на демона “.

Въпреки митингите на търновци сериалът получи голямо утвърждение измежду феновете. В обществените мрежи валят суперлативи за актьорите, изключително на Теодора Духовникова.

Зрителите са удовлетворени да видят и още обичани звезди, като Мариан Вълев, Димо Алексиев и Ирмена Чичикова.

Много високи  оценки получават и осъществяванията на Николай Николаев и на Христина Апостолова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР