Премиерата на най-новия български филм "Привличане", на който NOVA e

...
Премиерата на най-новия български филм "Привличане", на който NOVA e
Коментари Харесай

Новият БГ филм Привличане по кината от 23 февруари

Премиерата на най-новия български филм "Привличане ", на който NOVA e копродуцент, ще завладее киносалоните у нас на 23 февруари 2018. Актрисата и създателка на лентата Яна Маринова гостува дружно със Александър Сано в "На кафе ", където описаха любопитни елементи към основаването на кино лентата.

"Филмът "Привличане " е сантиментална комедия. В него има доста комизъм и в това време доста пристрастености, интриги, упоритост и битка за власт. Привличането не е единствено в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш. В днешно време човек може да бъде всичко " - описа Яна Маринова.

В основните функции на новата българска лента феновете ще видят и Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

"Привличане " е шестият за по-малко от година и половина филм, който се осъществя с поддръжката на NOVA и ще се популяризира в кината от "Лента " при започване на 2018 г

Прочетете още:

Николета Лозанова дебютира в новия БГ филм “Привличане”

Яна Маринова и Башар Рахал в новия български филм "Привличане "

Певицата с луксозен глас, останала вечно зад кулисите

Българската лента "Дъвка за балончета " излиза на огромен екран

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР