Премиерата на дългоочакваното продължение на сагата Dune (Дюн) се отлага

...
Премиерата на дългоочакваното продължение на сагата Dune (Дюн) се отлага
Коментари Харесай

Премиерата на втората част Dune се отлага и няма да е тази година

Премиерата на дълго чаканото продължение на сагата " Dune " (Дюн) се отсрочва и вместо тази есен ще излезе чак през март 2024 година Това оповестява холивудското издание " Deadline ".

Причината за това са продължаващите стачки на сценаристите и актьорите в Холивуд. Заради нея актьорите нямат право да популяризират филмите, в които са взели участие. Това би означавало, че звездният актьорски състав на " Dune ", в който влизат Тимъти Шаламе, Зендея и Флорънст Пю няма да дава изявленията за медиите и да разпространява високобюджетния филм.

Заради смяната различен план, плануван с премиера за 14 март, ще бъде преместен с един месец обратно - филмът " Годзила х Конг: Новата империя " в този момент ще излезе на 12 април.

Междувременно от продуцентската компания Warner Bros не възнамеряват да вършат промени по отношение на министър председателите на останалите си заглавия тази есен, измежду които са " Wonka " (на 15 декември), " Aquaman and the Lost Kingdom " (на 20 декември) и " The Color Purple " (25 декември).

Първата част на " Dune " завоюва шест Оскара и беше един от най-печелившите филми с с 402 млн. $. Продължението има капацитета да трансформира историята в сполучлив франчайз, а за задачата продуцентското студио се нуждае от младия си актьорски състав, които да го разпространяват.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР