Премиерът зарадва всички софиянци със снимки и новина, която съобщи

...
Премиерът зарадва всички софиянци със снимки и новина, която съобщи
Коментари Харесай

Борисов пусна тези СНИМКИ и съобщи новина, която ще зарадва всички софиянци

Премиерът зарадва всички софиянци със фотоси и вест, която заяви в персоналния си профил във фейсбук. Ето какво написа Борисов:

За облекчение на трафика през зимата, на следващия ден пускаме придвижването по ремонтирания близо 2-километров сектор на Софийския околовръстен път сред Младост и Горубляне. Ще има краткотрайна организация, краткотрайна пътна маркировка и през идната година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов слой и осъществяването на всички довършителни работи.

Отсечката е част от реконструкцията на 6 км сред ж. к. „ Младост “ и Автомагистрала „ Тракия “. Изгражда се 6-лентов път със междинна разграничителна линия, разграничителни линии сред локалите и директното трасе, 2 местни платна и тротоари. Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с автомагистрала „ Тракия “ до п.в. „ Герман “.

Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и посетители на София. Ние ще го осъществим, както изпълнихме общещанието да създадем Южната дъга, Северната скоростна дъга, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е освен улеснение, само че и в допълнение успокоение за всички участници в придвижването.
За облекчение на трафика през зимата, на следващия ден пускаме придвижването по ремонтирания близо 2-километров сектор на Софийския...
Posted by on
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР