Премиерът в оставка Кирил Петков поиска от регионалният министър Гроздан

...
Премиерът в оставка Кирил Петков поиска от регионалният министър Гроздан
Коментари Харесай

Петков иска от Караджов да уволни шефа на АПИ

Премиерът в оставка Кирил Петков изиска от районният министър Гроздан Караджов да освободи шефа на АПИ неотложно. По думите на Петков точно от пътната организация възпрепятсвали поддръжката в страната и поставяли в риск здравето и живота на жителите.

„ За следващ път сламени служители и брокери влязоха в акция за запазване на държавната хранилка за строителните компании, близки до ГЕРБ и кръговете към тях. Същите, взели стотици милиони на мрачно за работа по пътищата, с контракти, по които текат инспекции поради порочни строителни практики. С прекратяването на новите, транспарантни публични поръчки, АПИ попречва пътната поддръжка в страната в идващите 6-7 месеца и слага в риск здравето и живота на жителите. Това не би трябвало да се позволява! “, разгласи през Facebook Петков.   

Премиерът в оставка трансферира пътната рецесия още веднъж на Народното събрание и чака от районната комисия да дадат решение на казуса.  

Припомняме, че по-рано точно от Министерски съвет и от шефа на отрасловата комисия Настимир Ананиев стана ясно, че няма да има разплащане с пътните строители, а управяващите в оставка допълниха, че няма да работят под напън. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР