Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов нарече

...
Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов нарече
Коментари Харесай

Борисов нарече страхливец Трифонов заради връщането на мандата

Премиерът в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов назова ръководителя на " ИТН " Слави Трифонов " политически страхливец ". Коментарът на Борисов бе по повод решението на " ИТН "  да предложи за премиер световния шампион по шах Антоанета Стефанова, която по-късно щяла да върне управническия мандат.

" Ето това се споделя политически страхливец! Страхливец е този, който със 165 декларирали поддръжката си депутати, казва, че са му незадоволителни и му трябват 240. С цялото ми почитание към Антоанета Стефанова. Ако тя е министър председател, за всяко нещо ще върви да пита депутата Трифонов? Не знам, на мен ми беше забавно да видя техните специалисти министри по този начин, както ние ги показахме ", сподели министър председателят в оставка по време на заседание с министри и специалисти, отдадено на Плана за възобновяване и развиване. Видеото от съвещанието се предава онлайн във Facebook.

" Никой не ги кара да бягат от отговорност, да са страхливци. Не е страхливец този, който върви да го мерят с яйца – той е рационален човек... Отново ще се дадат 50-60 милиона национална пара за предварителни избори. И тези, и идващите избори ще минем над 200 милиона. Вместо да ги вкараме в проекти и да дадат артикул, ние ще търсим на някого безусловно болшинство ", разсъждаваше Борисов.

Според него " и Тодор Живков, и Царят не са имали такава поддръжка ".

Съвещанието с министрите явно се организира в дома на Бойко Борисов в Банкя. На фона на икони лидерът на ГЕРБ още веднъж организира дълъг монолог, изпълнен с обвинявания и несъгласия. Той не спря да се чуди по какъв начин партията на Трифонов не желала да ръководи в коалиция, а от ГЕРБ постоянно са се коалирали с някого.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР