Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви официално, че е имало

...
Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви официално, че е имало
Коментари Харесай

Сръбският премиер обяви за предотвратен атентат срещу президента Вучич

Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич съобщи публично, че е имало проект за убийството на президента на страната Александър Вучич.

Атентатът е трябвало да се извърши на 27 януари 2021 година, по време на откриването на монумент в Белград на великия жупан на кралство Сърбия Стефан Неманя (1113-1199 г.). Бърнабич обаче не даде повече детайлности, нито уточни за какво прокуратурата не е образувала произвеждане против заговорниците.

" Това (убийството) е планувано дълго и в детайли. Министерството на вътрешните работи е било основало паралелни структури в медиите на магнатите, които опитваха да дехуманизират облика на Вучич и да трансфорат него и фамилията му в незаконен клан - съобщи министър председателят пред ТВ Пинк. - Ако Вучич беше убит, щяха да съчинят история, че това е нещо естествено: " Кой знае в какво са забъркани той и фамилията му. " В Министерство на вътрешните работи имаше доста такива. Чудовищно е какъв брой добре беше обвързвана тази мрежа “.

Бърнабич въпреки всичко добави, че способените служби се занимават със случая и забърканите в тях няма да бъдат предпазени, без значение от тяхното „ име и фамилия, функционалност и партийна принадлежност “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР