Премиерът Кирил Петков избухна срещу лидера на Възраждане Костадин Костадинов.

...
Премиерът Кирил Петков избухна срещу лидера на Възраждане Костадин Костадинов.
Коментари Харесай

Петков избухна срещу Костадинов: Като си такъв мъж, защо не си в Украйна да спасяваш българи, а се упражняваш от трибуната?

Премиерът Кирил Петков избухна против водача на " Възраждане " Костадин Костадинов. Министър-председателят се върна в пленарната зала и се скара на депутата: Като си подобен мъж, за какво не си в Украйна да спасяваш български жители, а се упражняваш на изразителност от трибуната? Знаеш ли кои са тези 190 души, които сме избавили с рейсове през 3 часа през нощта? Майки с деца ", разгневи се Петков. В яда си министър председателят даже наруши протокола и пропусна учтивото обръщения и се обърна към депутата на " ти ".

Преди това Костадинов попита за какво единствено 190 души са били избавени от войната, в случай, че 4000 българи са декларирали предпочитание да се върнат в страната ни. " Г-н Петков вие нямате министри. Единственото, което имате е отговорност. Отговорността България да не се трансформира в папагал, повтарящ непознати изречения, защитаващ непознати ползи - това е отговорността на българските ръководещи. Докато тук се упражняваме в сладкодумство, в този миг умират наши сънародници ", добави ръководителят на " Възраждане ". " Ако войната почука на нашата граница и тя пристигна при нас, най-вече да ви пратят видео картички, както направиха при Зеленски. Г-н Петков, вие не се справяте като министър-председател. Уверявам ви, че постоянно за тази позиция да се навежда цяла страна, криейки се зад Европейски Съюз и НАТО, ще има съд на историята ", сподели още Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР