Премиерът Кирил Петков и министърът на иновациите и растежа Даниел

...
Премиерът Кирил Петков и министърът на иновациите и растежа Даниел
Коментари Харесай

Кирил Петков се видя с български кандидат за космонавт. А северномакедонски?

Премиерът Кирил Петков и министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер (ПП) се срещнаха с българската кандидатка за космонавт от НАСА Татяна Иванова, оповестиха от Министерски съвет.

" Татяна Иванова се съгласи да оказва помощ в Министерството на нововъведенията и растежа, с цел да се форсира процесът и България от асоциран да стане пълновръстен член на Европейската галактическа организация, което ще разреши на млади българи като нея по-лесно да сбъдват фантазиите си в областта на галактическата промишленост ", пишат във фейсбук-страницата на Министерски съвет.

Петков и Лорер поели ангажимент българското държавно управление да обезпечи повече благоприятни условия за младежите, които желаят да се осъществят в родината.

В известието не се загатва дали България ще работи и за изпращането на жител от Северна Македония в Космоса, както бе декларирал водачът на съдружния сътрудник Има Такъв Народ Станислав Трифонов. Предстои да разберем дали въпросът ще бъде обсъждан по време на утрешното посещаване на Тошко Йорданов (ИТН) в Скопие.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР