Премиерът и правителството се държат като убийци на българската отбранителна

...
Премиерът и правителството се държат като убийци на българската отбранителна
Коментари Харесай

Румен Петков: Премиерът и правителството убиват отбранителната ни промишленост

Премиерът и държавното управление се държат като убийци на българската отбранителна индустрия. Това съобщи в Пловдив водачът на АБВ
Отношението им към военнопромишления комплекс, към отбранителния бранш е незаконно, сподели Петков и даде серия от образци в тази посока.
 Румен Петков: Туск има повече чекмеджета от нашия мишок Румен Петков: Туск има повече чекмеджета от нашия мишок
Доналд Туск е позор за Европа, счита водачът на АБВ Румен Петков. Според него със срещата си с Бойко Борисов той легитимирал чекмеджета...
Водели се договаряния с всички вероятни снабдители на техника за сухопътни войски, само че не и с българските производители.
" Имам съображение да смятам, че част от евентуалните участници в процедурата по произвеждане и доставка на тежката техника ще ангажират български производители като подизпълнители. И доста добре знае кой може да ги създаде и изключителното качество на нашето произвеждане ", съобщи Румен Петков.
Убиването на военнопромишления води след себе си десетки хиляди безработни - част от проблемите у нас, които Борисов и Каракачанов задълбочават, безапелационен е някогашният вътрешен министър.
Петков уточни, че за последните няколко години в държавния търговец КИНТЕКС два пъти,, се влиза по недодялан и вандалски метод. Това е държавно дружество, което всеки месец показва в отрасловото министерство доклад. Независимо от гръмкото начало на тези инспекции обаче, няма огласен резултат, което сочи, че няма никакви въпросителни по активността на КИНТЕКС, разяснява Петков.
 Румен Петков: Ако Съединени американски щати мълчат за шкафчето на Борисов, това е най-голямата измама към сътрудник Румен Петков: Ако Съединени американски щати мълчат за шкафчето на Борисов, това е най-голямата измама към сътрудник
Ако Съединени американски щати мълчат за шкафчето на Борисов – значи, че това е най-голямата измама към сътрудник и че ценностната им система е срина...
" Кой естествен държавен представител на друга страна ще пристигна в КИНТЕКС, откакто вижда отношението на нашата страна към сдружението. И тук въпросът е в последната година и половина има ли подписани контракти ", запита някогашният вътрешен министър в кабинета " Станишев ".
По думите му за шеф на сдружението е подложен човек, чиято професионална подготовка и обучение не допуска сходна служба.
Като идващ образец Румен Петков уточни обстоятелството, че страната постанова ограничавания на българските производители в сектора в страни, в които няма проблем, без явен мотив. Той даде образец с Чад - страна, в която търгуват редица други страни, в т. ч. и такива от Европейски Съюз.
Петков се съмнява за тежка корупция и злоупотреби на високо ниво. Той даде образец, че се ползват административни пречки по покупко-продажбите, което бави тяхното осъществяване или напряко ги скапва, което води след себе си редица проблеми за оръжейния ни бранш, в това число и отдръпване на доверие от страна на банките.
 Специализираната прокуратура влезе в офиси на „ Кинтекс “ Специализираната прокуратура влезе в офиси на „ Кинтекс “
Специализираната прокуратура прави следствени дейности в офиси на сдружение „ Кинтекс “. Следствените дейности в офисите...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР