Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че аудиозаписите

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че аудиозаписите
Коментари Харесай

Борисов: С тези записи и снимки удариха дъното

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че аудиозаписите и фотосите, които бяха разпрострени в петък и през днешния ден, са достоверни, само че са манипулирани. Това стана на ексклузивен брифинг в партийната централа. От разбърканото му Записите са правени в продължение на три години и впоследвие са сглобявани. Според него зад тези компромати стоят сили, които не са удовлетворени от геополитическата ориентировка на България и огромните инфраструктурни планове, които провителството е почнало - най-много президентът и Българска социалистическа партия, по-късно някогашния му съпартиец Цветан Цветанов.

Разговорите и фотосите са правени в държавната резиденция в Бояна. Премиерът хем твърди, че е бил записван от човек от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, хем че в никакъв случай не е употребявал подобен език и не е нареждал КФН и други регулаторни органи да ударят частни компании.

От фотосите достоверна била само фотографията, на която се вижда, че той спи. Останалите - с пачки евро, златни кюлчета и револвер, били особено аранжирани, с цел да бъдат снимани

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов дружно с партийното управление дава ексклузивен брифинг, с цел да отхвърли последните " компромати " и " опити да се дискредитира ръководството ". По думите му всички тези офанзиви, в това число и публикуваните аудиозаписи в петък, са поради изключителните триумфи и значимият месец юли откъм геостратегическите триумфи на България.

Трябва да създадеш подобен компромат, че да отвратиш гледащия, разгласи Борисов, като цитира учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). От Васил Божков нито при мен, нито в партията идва, уточни още той. По думите му тези компромати, които включват и фотоси в спалнята му, се подготвяли от година. Не могат да ни бият на избори и по тази причина в този момент пускат всичко това. Според Борисов имало цели студия, които да основават сходни скандални аудиозаписи.

" Ми това е спалнята ми. Но тя е била и при Станишев, и при Орешарски ", съобщи Борисов, като по този начин действително удостовери, че пуснатите през днешния ден негови фотоси, са достоверни.

Юли месец е доста значим, банковият съюз също е доста значим за нас, след юли месец да вършат каквото щат, добави Борисов. " Само дребното момче ми липсваше в спалнята ", разяснява той във връзка пуснатите фотоси. Той се разгласи за жертва, като попита " За кой различен излезе сходно нещо. Даже не знам за какво са ме снимали увит, да ме снимат гол? ". В Банкя в тоалетната ме записаха, напомни той.

Някои желаят служебно държавно управление, очевидно това е задачата, счита Борисов, обкръжен от представители на ГЕРБ. Според него задачата на враговете му била в този момент да го смачкат душевен, а по-късно физически. Бил обезпокоен, че го снимат в спалнята му.

Борисов насочи офанзивите си към президента Румен Радев и че се готвел " да му прави неприятни неща ", тъй като " очевидно на избори не могат да ни бият комунистите ". " Управлението се стабилизира последните месеци. Видими евроатлантически триумфи. Но това е проблем за нас очевидно. На четвъртата година от ръководството ни продължаваме да сме водачи. Затова не се жалят сили ", съобщи Борисов. Комплотите му готвели президентът, Българска социалистическа партия, Мая Манолова, Слави Трифонов, Цветан Цветанов и други

Президентът Радев си разрешава да ми подвига дрон и да ме снима, разгласи Борисов. Казал на защитата от НСО да спре да го снима. Борисов и Радев живеят в обща постройка в резиденция Бояна.

" Това ли е свободата, демокрацията. Да ме снимат по какъв начин дремя? ", попита риторично министър председателят. Той разгласи, че от през днешния ден към този момент ще спи с револвер, с цел да се пази.

" Не съм безплоден и единствено пред камера да приказвам, прощавам, тъй като го върша с душа ", добави той.

На въпрос дали е изпращал свои хора, с цел да кадрува в държавни органи, като КФН, Борисов разгласи, че нито в КФН, нито в Комисия за защита на конкуренцията, е изпращал хора.

Сигурен бил, че партията и хората са зад него. Оставял толкоз доста направено от него по време на 10-годишното му ръководство. " Каквото ми е писано, аз сладко спинкам ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР