Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов направи предложение за

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов направи предложение за
Коментари Харесай

Борисов предлага експертно правителство

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов направи предложение за обединяване към своите съперниците в изборите.

Малко преди среднощ в лъчение онлайн в акаунта си във Facebook Борисов съобщи: „ Аз им предлагам мир. Аз им предлагам да сложим специалистите, да сложим хората, да поемем отговорност и да създадем за България до декември оптимално изпитание, с цел да излезем от пандемията, да тръгнем нагоре и тогава към този момент всичко е ясно. Това е моето предложение към всички. Порадвайте се един-два дни, три и по-късно помислете „ кое е устойчиво и кое не е? “ И по какъв начин можем да активизираме, нали сте сякаш „ Съединението прави силата “, това ви е гербът. Да забележим дали можем да се обединим в името на страната “.

Борисов напомни още на тези, които са „ спечелили четири-пет, девет % “, какво е станало с кабинета „ Орешарски “.

" Чувам гласове, че и без Бойко ще съмне, само че имате ли по-подготвен от мен? ", попита още Борисов.

" Ние доказахме, че изборите са оптимално транспарантни и почтени. Има още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите ". Това съобщи още  министър председателят Бойко Борисов в изборната нощ, изправен пред дувара евентуално на къщата си в Банкя. 

" Много се веселя, че толкоз партии влизат в Народното събрание, омръзна ми самичък да нося отговорност ", сподели още той. 

" Ние имаме голям капацитет, вие, благи мои, нямате експертиза, ще се неуспехите. Спомнете си какво стана с Орешарски! Мои благи съперници, познавам ви всичките, израдвайте се, станахте депутати - нали това искахте цяло лято.  Но какво ще вършиме, в случай че симпатизантите на ГЕРБ ви подгонят като чакали?! Но аз ви предлагам мир - да сложим специалистите до декември!  Това е моето предложение към всички. Хайде да забележим можем ли да се обединим в името на страната, да изберем най-хубавото! ", продължи Борисов.

" Партията сподели, че без първи, втори, трети човек, може да се оправим. Имахме мощна Изпълнителна комисия и структури и доказахме, че може да спечелим. Това става за пети следващ път ", сподели той. 

„ Трябваше, с цел да отговорим, че изборите са оптимално транспарантни и почтени, да имаме и машини. Това наложи голяма работа за доста хора, да ги сертифицират, произведат, закарат. Мисля, че заслужават огромна признателност. Имаме най-малко още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите. В кои градове, какъв брой, какъв брой от образованите, необразованите са дали своят вот за обособените партии. Това също е значимо. Искам да си благодаря и на моята партия, несъмнено и на сътрудниците от Съюз на демократичните сили. Моята, партия потвърди, че и без втори, трети, пети и първи човек могат да се оправят прелестно. Евала им споделям, тъй като за първи път работихме по този начин, както би трябвало да работи една партия: мощна изпълнителна комисия, мощни структури, оптимално ангажирани. За пети следващ път печелим парламентарни избори “, сподели още той.

Борисов акцентира на няколко пъти, че има партии с 5 или 9 %, които приказват от името на народа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР