Премиерът Бойко Борисов се похвали, че е разговарял с дъщерята

...
Премиерът Бойко Борисов се похвали, че е разговарял с дъщерята
Коментари Харесай

Борисов "сподели впечатления" от Давос с Иванка Тръмп

Премиерът Бойко Борисов се похвали, че е разговарял с дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка, на форума в Давос и пусна фотоси като доказателство за срещата във Facebook.

" Разговарях с Ivanka Trump откакто двамата изслушахме речта на американския президент Donald J. Trump. Тя е в формалната делегация на Белия дом на Световния стопански конгрес в Давос като консултант на президента Тръмп. Споделихме усещания си от форума и от обръщението на президента на Съединени американски щати, в което той посочи визията си за редица световни въпроси ", написа Борисов в обществената мрежа.

Друг акцент от присъединяване му в Давос беше двустранната среща с първия посланик на Турция Мевлют Чавушоглу.

„ Разговарях с министъра на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу, с който обсъдихме резултатите от провелата се в Берлин мирна конференция за Либия. Поздравих го за отлично свършената работа “, написа Борисов, без да прецизира защо тъкмо е поздравил Чавушоглу. Турция оказва директна военна помощ на приетото от Организация на обединените нации либийско държавно управление, основано в Триполи, което сега води война с другото държавно управление на страната, управлявано от Халифа Хафтар.

Борисов споделя и че „ с тези совалки на канцлера Меркел, президентите Путин, Макрон и Ердоган, държавния секретар Помпео, аз съм оптимист за намиране на спокойно решение “ на спора в северноафриканската страна.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР