Премиерът Бойко Борисов се обяви за публикуване на неофициални резултати

...
Премиерът Бойко Борисов се обяви за публикуване на неофициални резултати
Коментари Харесай

Борисов: Европа е спокойна, на това отдавам ниската избирателна активност

Премиерът Бойко Борисов се разгласи за издание на неофициални резултати преди края на изборния ден. "Това е двуличие. Не единствено би трябвало да ги разгласяват, а би трябвало всяка една организация, която е лъгала през този месец, като излязат резултатите, в случай че са общителни, да пишат, че не познават резултатите. Един месец давали очаквания и преднина на еди кой си ", изясни той и добави, че забранил денем да му се оповестяват резултати.

По думите му било видно, че с неистина, машинация, клюки и завист хората се плашат и не се реализирали резултати.

"Ние сме Европа. Европа би трябвало да е такава, каквато на нас ни харесва - сигурна, просперираща, с високи приходи, свободна ", уточни Борисов, откакто гласоподава в Банкя.

Министър-председателят не пожела да разяснява посланията на президента Румен Радев с аргумента, че "през цялото време е работил за акцията на Българска социалистическа партия ".

"Във вторник стартира финалният кръг на съвещания за значимите постове в Европейски Съюз, структуриране на болшинства. Важно е България къде ще има изгода - по какъв начин да доведем Европейска организация по труда в София. Трябва, в положителния смисъл на думата, да ги търгуваме тези постове ", сподели още Бойко Борисов.

Борисов счита, че ниската изборна интензивност се дължи на пътуванията на в чужбина. "Много хора са на открито... Имат хората пари, пътуват в чужбина. Обикновено в страните, в които има тирания, има голяма изборна интензивност. Сега хората спокойни, Европа е спокойна. На това го приписвам ", разяснява министър председателят
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР