Премиерът Бойко Борисов съобщава важни новини дни преди балотажа. Битката

...
Премиерът Бойко Борисов съобщава важни новини дни преди балотажа. Битката
Коментари Харесай

Борисов разобличи Манолова: Влиза в ромски сценарий, за да манипулира избирателите в неделя


Премиерът Бойко Борисов оповестява значими вести дни преди балотажа. Битката завърши предходната неделя, ГЕРБ взе два пъти повече гласове от Българска социалистическа партия. В София, а и в страната ГЕРБ е първа политическа мощ, вижте графиките, извади в студиото на bTV доказателства министър председателят.

В Ямбол и Русе резултатите го демонстрират, че някой, изпъден от ГЕРБ играе против нас. Там, където проветрихме партията, нямаше време да наложим новите претенденти. В Русе на по-добрия претендент не му доближиха няколко дни уседналост, разяснява Борисов.

Днес е доста прекрасен ден, на националните будители, дано поздравя всички и се преклоним пред тези, които в доста сложни времена са държали България, сподели той.

В Русе сме първа политическа мощ, в Плевен сме първа политическа мощ, това малко ли е, попита реторично Борисов.

Понеже съм партиен водач, си приказвам за политическата мощ. Как да не съм удовлетворен от резултатите. Имаме два пъти повече от Българска социалистическа партия, побеждаваме ги и като дойдат те в студията, имам възприятието, че приказват от остаряло време. Били спечелили! Ами да, от нулата като прибавиш малко, то става нещо, разяснява Борисов.

Ще схвана Цветанов какво е правил в Щатите, ще попитам Тръмп, защото ще се видя с него, той обиди партията и мен, откакто разяснява пза смесените региони, разяснява министър председателят на настойчивите въпроси на водещия да каже за Цветанов.

Какво ви вади очите този джип на 10 години, бе, какво единствено с тоя джип ми говорите, възмути се Борисов на въпрос дали още веднъж е тръгнал на обиколки поради акцията. Да сте ме видели тази седмица някъде. Бях на две-три места. Важно ли е хората да знаят по какъв начин се строи Ботевград-Мездра, по какъв начин се строи Хемус, попита Борисов.

В Сливен вършим спортни зали, тъй като Станка Златева го заслужава, изложби за селскостопанските артикули и животни, където над милиард сме разплатили на нашите производители, изясни пътуванията си министър председателят.

В неделя мисля, че разсъдъкът ще надделее, само че желая да предупредя нещо, тъй като госпожа Манолова...никой не може да изкопчи от нея коя листа е подкрепила и дали тя е претендент на Българска социалистическа партия. Няма подобен публицист, който да изкопчи от нея тази информация. Нея я бива в аферите. Веднъж завлече прокуратурата с аферата Костинброд, в този момент за неделя какво си измисля. В София ромските гласове не могат да решат въпроса. Но въпреки всичко

Какво са измислили за неделя? Някакви групи роми ще бъдат снимани по какъв начин отиват под строй да гласоподават за Фандъкова и това ще се върти по малките екрани, с цел да се изкривява действителността, разкри сюжетът на щаба на Манолова министър председателят.

Тя екип няма, там е сбироток, някои не се къпят, много нечистоплътни са, са се въртели доста към мене. Един ми изиска три милиона, с Б. му е името, с цел да ми прави акцията. И, когато му споделих, че нямам тези пари, той ми сподели да взема от Цветелина, възмути се Борисов. Тогава се явих самичък и ги бих със 70 %, напомни Борисов.

Под Б. министър председателят има поради Арман Бабикян, за който ПИК няколко път към този момент писа, че му е изискал 3 млн. лева, само че Борисов отказал. Затова той е почнал да написа подправени вести против ГЕРБ и в този момент работи за Мая Манолова.

Един засегнат човек от екипа на Манолова ми сподели, че се готви подобен развой. Снощи, след 19,30, във Волуяк, Манолова е отишла да се спогажда с кои роми ще излезе, с цел да каже, че са отишли под строй да гласоподават за Фандъкова, сподели Борисов.

Как е допустимо да не кажеш на кого си претендент, а да искаш да управляваш София, попита той.

Не може да се разбере там кого и по кое време поддържат. Не обичам митинги, в случай че мога да предотвратя, постоянно се съгласявам и правя отстъпка, с цел да не изкарваме хората и да не препречваме придвижването, съобщи Борисов.

В изборния ден не се внушава. Президентът внуши в изборния ден, че имам огромна квота във Висш съдебен съвет. Както ГЕРБ, по този начин и президентът имат по трима индивида. Защо е това подстрекателство тогава, възмути се Борисов.

Не е проблем за мен изборът на Иван Гешев за основен прокурор. Променихме с Христо Иванов закона и в него се споделя, че прокурорите си избират основен прокурор и те го избраха, съобщи министър председателят.

От 360 карикатури през годината 350 са мои, той си вади заплатата с мене индивидът, разяснява Борисов обстоятелството, че Христо Комарницки му праща въпрос. Той го попита за разпространяването на вестници. Питал съм Горанов по какъв начин можем по този начин да обезпечим разпространяването на вестници посредством пощите по този начин, че и в най-отдалеченото село да дойде в. "Прас-прес " и всички да видят неговата подигравка с мен, уточни министър председателят.

Догодина ще създадем от горната страна до долу "Пирогов ", целия ще го създадем, даде обещание Борисов.

Снощи си вървях до ул. "Любен Каравелов " да си взема персоналната карта, с цел да не изпадна в обстановка като президента Радев предходната неделя, и Графа наподобява фантастично вечер. Този град беше помиярна яма, когато управляваше синьо-червената мъгла, в този момент е прелестен. Добре че ви направихме града, та да имате какво да покажете, отсече той, като напомни случая от първия тур, когато президентът влезе да гласоподава без персонална карта и се наложи да чака 5 минути, до момента в който му я донесат от НСО.

Следващият кмет би трябвало да каже: би трябвало да се забранят камините и твърдото гориво поради чистотата на въздуха, би трябвало да се обложат с високи налози старите коли, които също замърсяват, придвижването в центъра би трябвало да се ограничи, счита той.

По шпионския скандал Борисов съобщи, че се е надявал десните да го поддържат, откакто 14 посолства са реагирали в интерес на България. Путин ме познава добре, аз не изгоних дипломат, когато всички държавни управления гонеха. Но, когато посланик на висок пост, го хвана да вербува мои началници, незабавно го гоня, отсече Борисов.

Ако аз пратя посланик да вербува началници на президента Путин, гоненето ще е малко наказване. Ние незабавно сме свършили това, което би трябвало, недопустимост някой да се меси във вътрешните ни работи, съобщи той.

Човекът, който е опитан да бъде вербуван, е правилен на родината си и е пристигнал в точния момент да ми каже. Руската страна по достолепие ще оцени това, което е направено, съобщи още министър председателят.

Борисов благодари на гласоподавателите и изрази вяра, че в неделя няма да има опити със столицата. На приятелите, които се декларират като център дясно, дано си влагат в бъдещето и да не си затварят вратата към нас. Няма по-европейска и проатлантическа партия от нас, отсече Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР