Премиерът Бойко Борисов е в Перник, за да инспектира как

...
Премиерът Бойко Борисов е в Перник, за да инспектира как
Коментари Харесай

Борисов се включи във Фейсбук от Перник

Премиерът Бойко Борисов е в Перник, с цел да инспектира по какъв начин експертите обследват за загуби на вода в общината. Това излиза наяве от видео в профила му във Фейсбук.

Борисов още веднъж е с джипа си и още веднъж е без защитен колан . С него в колата са заместник-министърът на районното развитие Николай Нанков и от министъра на стопанската система Емил Караниколов. На място е и регионалният шеф на Перник Емил Костадинов, съгласно когото проблемът е главно в остарялата водоснабдителна инфраструктура, която не е подменяна от 1954 година

По думите на Караниколов, с помощта на компанията, която работи на място, към този момент има измервателна инсталация. По този метод ще се регистрират оттоците и притоците на язовир " Студена ". „ Проблемът с инфраструктурата е драматичен “, показва той.

Екипи от ВиК-Враца и ВиК-Стара Загора са на мястото, които подкрепят процеса, защото ресурсът на локалното сдружение не доближава. Очакват се и специалисти от " Софийска вода " също да дойдат по-късно.

Борисов също така употребява и опцията да инспектира моста на автомагистрала " Струма " край Дупница, който беше повреден от пожара през лятото, а в този момент към този момент е ремонтиран.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР