Премиерът акад. Николай Денков свиква съвещание с представители на МВР

...
Премиерът акад. Николай Денков свиква съвещание с представители на МВР
Коментари Харесай

Денков свиква съвещание с представители на МВР и службите за сигурност

Премиерът акад. Николай Денков привиква заседание с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност. Поводът са зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната.

След показното ликвидиране на Алексей Петров съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов изиска да бъде призован Съветът по сигурността към държавното управление, с цел да се пресекат опитите за политическа дестабилизация от страна на “руската агентура” в България.

На фона на желаното от Атанасов съвещание на Съвета по сигурността, Денков привиква заседание - доста по-тесен формат, който изключва присъединяване на част от министрите в държавното управление, които по устав са членове на Съвета по сигурност, в който взе участие и представител на президентската институция.

Атанас Атанасов счита, че след убийството на някогашната барета Алексей Петров главната задача на специфичните служби у нас би трябвало да е да се слагат под засилен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност и да се предотврати по-нататъшна ескалация на напрежението, припомниха от БНР. Съветът, съгласно него, би трябвало да набележи съответни задания за ограничение на рисковете и заканите пред националната сигурност.

На този декор Денков привиква единствено шефовете на специфичните служби и управлението на Министерство на вътрешните работи. Не е известно дали са поканени представители на прокуратурата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР