Премиерът акад. коментира, че следи работата на министрите в кабинета

...
Премиерът акад. коментира, че следи работата на министрите в кабинета
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Николай Денков разкри какво е влиянието на ДПС

Премиерът акад. разяснява, че следи работата на министрите в кабинета му.

Той счита, че е добре те да бъдат по-активни и подсети, че оценките за тях ще се дават поради работата им, а не поради изявите им в медиите. 

Колкото до оценките от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на други политици, Денков подсети, че България се намира в предизборна обстановка, те обикалят странара, пробват се да нахъсат хората. " Но за момента нямам съображение за някой от министрите да кажа, че не се оправя ", съобщи отново той.

" Не на последно място в някои от министерствата има малки врати, през които се получават средства и ние затваряме тези малки врати ", заяви министър председателят и разясни, че в случай че погледнем кои министри се подлагат на критика, може да разберем в кои министерства се е случило нещо.

Какво е въздействието на?

Част от измененията изискват болшинство, което без и няма по какъв начин да го има, подсети акад. Денков. " Много постоянно съм казвал, че одобрявам поддръжка и от други партии, само че няма такава. Ако би трябвало да употребявам една илюстрация - няма значение дали е черна или бяла котката, значимото е да лови мишки ", съобщи той. 

" Призовавам  и Има Такъв Народ да се замислят мниого съществено - дали желаят нови избори, дали желаят едно държавно управление, което се господства от и ", сподели министър председателят.

" Имаме към този момент доста по-сериозен прогрес във връзка с еврозоната ", разкри той и изясни: " Имаме към този момент същински диалог с ЕЦБ и това е европейското бъдеще на България ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР