Премиера на щанда на Renault на международното зиложение в Женева отбелязва специалната

...
Премиера на щанда на Renault на
международното зиложение в Женева
отбелязва специалната
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Renault Talisman S-Edition дебютира с 225 конски сили

Премиера на щанда на Renault на международното зиложение в Женева отбелязва специфичната нова версия S-Edition на флагмана Talisman на френската марка.

Основен акцент при новата лимитирана серия Renault Talisman S-Edition е по-спортното и динамично лъчение и пътно държание на колата, като за задачата автомобилът дебютира с нов 1.8 литров TCe бензинов двигател с респектиращата максимална мощност от 225 конски сили и 300 Нм. Новият задвижващ елемент ще се предлага в комбинация със седемстепенна роботизирана EDC предавателна кутия.

Новата серия Talisman S-Edition е създадена на базата на равнището на съоръжение Intens, която включва Multi-Sense система, системи за подпомагане на ръководството и повишаване на дейната сигурност, седалки с масажна функционалност и други.

В оборудването на Renault Talisman S-Edition, което ще бъде налично в Европа през септември, са включени също по този начин интериор с по-динамично оформление с червен контрастен тегел, система за завиване на четирите колела 4Control, система Electronic Damper Control, 19-цолови алуминиви джанти, Pure Vision диодни фарове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР