Премиера на албума Change the way на Живко Петров трио

...
Премиера на албума Change the way на Живко Петров трио
Коментари Харесай

Премиера на албума Change the way на Живко Петров трио

Премиера на албума Change the way на Живко Петров трио ще се състои в Драматичен театър-Пловдив довечера. 

Известният пианист, композитор, аранжор и продуцент Живко Петров ще излезе на сцената дружно със своите сътрудници Димитър Карамфилов – контрабас и Димитър Семов – барабани.

Change The Way е четвърти студиен албум на Живко Петров Трио /JP3/ и се появи във време, в което живота и всекидневието ни се трансформираха фрапантно и светът се пробва да се приспособи към „ новото обикновено “. 

Промяната не е единствено във външния свят, музиката в албума не наподобява на тази в предходните албуми. Независимо от особеното звучене при основаването на пиесите, Живко Петров още веднъж следва главния си приоритет в музиката – мелодията е водеща и е център в албума. 

Пиесите са извънредно изчистени, съсредоточени и няма нищо ненужно, което да попречи на главната линия, която насочва слушателя да обърне взор във вътрешността, към себе си. Те водят към разнообразни положения – от аристократизма на едноименната „ Change The Way ” и „ One More ”, вътрешният спор в „ Berlin ”, през порива за танц в „ It’s A Thrill ”.

Специално за концерта в Пловдив музикантите ще изпълнят и няколко тематики от новия, пети албум на триото.

Концертът на „ Живко Петров трио ” е от 19 ч. в Драматичен спектакъл Пловдив.

Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР