Премахването на посредници при търговските сделки във Военно-промишления комплекс гарантира

...
Премахването на посредници при търговските сделки във Военно-промишления комплекс гарантира
Коментари Харесай

Шефът на ВМЗ: Документацията ни е държавна собственост

Премахването на медиатори при комерсиалните покупко-продажби във Военно-промишления комплекс подсигурява както по-голяма опция за оперативна работа, по този начин и запазване на фирмената загадка, това съобщи изпълнителният шеф на ВМЗ ЕАД – Сопот доктор инж. Иван Гецов. При осъществяване на своите контракти " ВМЗ " ЕАД - Сопот работи с техническа документи, която е държавна благосъстоятелност, и прецизно следи за нейното потребление и разпространяване. Реализацията на продукция с качество, каквото дава държавното сдружение, може да създава единствено дружество, което има такава документи.

Действията на страната по унищожаване на медиаторите при комерсиалните покупко-продажби допускат също повишение облагата на предприятията от Военнопромишления комплекс и реинвестиране - в нови технологии, в възстановяване изискванията на труд, закупуване на нови машини, асимилиране на нови артикули с по-висока добавена стойност.

Параметрите на договорите, подписани без медиатори, разрешават реализиране на по-високо равнище на облаги, а за най-големия български производител на специфични произведения - и приемане на продукция на по-ниска цена.

Доказателство в поддръжка на държавната политика във връзка с ВПК е Меморандумът, подписан сред " ВМЗ " и сръбска фирма-производител. Българският военно-промишлен комплекс може да работи без частни медиатори при оръжейните покупко-продажби, разяснява доктор инж. Иван Гецов. Тази позиция бе оповестена от премиера Бойко Борисов и министъра на стопанската система Емил Караниколов. Ръководството на сдружението благодари на държавното управление за поддръжката, която получаваме. Очакваме резултатите от инспекцията, за която наши служащи и чиновници настояха - за подписаните контракти и извършените процедури за последните 10 години, за потреблението и разпространението на поверителна техническа документи. ", съобщи изпълнителният шеф на ВМЗ ЕАД доктор инж. Иван Гецов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР