Прелитането на американски ядрени бомбардировачи над България „не е стандартна

...
Прелитането на американски ядрени бомбардировачи над България „не е стандартна
Коментари Харесай

Ген. Попов: Полетът на американски ядрени бомбардировачи над нас не е стандартна мисия


Прелитането на американски нуклеарни бомбардировачи над България „ не е общоприета задача и ние не сме виждали такава от доста, доста, доста, доста години обратно. Това е една ескалация на напрежение. Виждате какво става в Украйна. Нима Путин ще подпише контракт със Зеленски? Колко евентуално е това? Не доста евентуално. Има ли съвпадане на задачите им? Кой ще бъде победител? Кой ще бъде надвит? Къде е рационалното решение? Още никой не знае и по тази причина в този момент всеки показва сили “, разяснява някогашният шеф на защитата генерала Константин Попов в „ Тази заран “.

Според него Путин е схванал, че не може да реализира задачите си в тази братоубийствена война.

„ Путин към този момент търси някакво решение. Ето виждаме,че идват договаряния на външните министри в Турция. Търси някакво решение, тъй като Путин няма време. Той би трябвало да реши този проблем, тъй като той води война сега на два фронта - в Украйна и против общността на тези вражески над 50 страни. Не може да издържи дълго, тъй като тези близо 50 страни създават половината от международния БВП “, сподели Попов.

Няма да има директна интервенция на НАТО в Украйна, само че към този момент са сложени ясни разграничителни линии сред демокрацията и автокрацията и България е посочена за неприятелска страна, по тази причина би трябвало да сме готови, счита Попов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР