Прекратиха договора на управителя на Общинско дружество Благоевград Еко Транспорт“

...
Прекратиха договора на управителя на Общинско дружество Благоевград Еко Транспорт“
Коментари Харесай

Освободиха управителя на Благоевград Еко Транспорт Мирослав Кюпов, мястото му зае Александър Коюмждиев

Прекратиха контракта на шефа на Общинско сдружение " Благоевград Еко Транспорт “ Мирослав Кюпов по предложение на кмета на Община БлагоевградМетоди Байкушев. Това се случи по време на днешното изключително съвещание на Общински съвет – Благоевград.

Мястото на Кюпов, до провеждането на конкурс за избор на шеф, ще заеме Александър Коюмждиев, който към днешна дата е началник " Транспорт “ в Общинско сдружение " Чистота “. Коюмждиев се занимава с ръководство на превоз от 2006 година, като от 2020 година работи към Община Благоевград. В момента върви процедура по неговото лицензиране за началник на публичен превоз, изясни кметът Байкушев.

Основната задача на краткотрайно изпълняващиядлъжността шеф ще бъде да обезпечи постигането на индикаторите за резистентност по плана, поради който бе основано Общинското сдружение " Благоевград Еко Транспорт “, както и работи за понижаване на разноските за превоз в Благоевград.

" Мотивите ми да желая тази смяна са свързани с това, че когато се разпорежда ръководството на общинско сдружение е обикновено да има доверие сред кмета и ръководителите. Такова доверие сред мен и господин Кюпов не можа да възникне. Предложениетоправя въз основата на управническата си вътрешен глас “, добави Байкушев, съобщи организация " Фокус ".

Кметът благодари на Мирослав Кюпов за свършената работа и за сплотяването на екипа на сдружението.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР