Прекрасното време навън ме накара да си припомня за едно

...
Прекрасното време навън ме накара да си припомня за едно
Коментари Харесай

Да се насладим на чара на лятна София в By The Way

Прекрасното време на открито ме накара да си напомня за едно чаровно място, което навестявам в лятна София. За някои от вас евентуално то е нормална отбивка за среща и диалог с обичаните хора, за други може би не или просто сте го позабравили. А не е трябвало. Култовият бар By The Way на ул. " Раковски " 166 ще ви предложи уютна и безгрижна атмосфера, изключително денем, когато можете за малко да се откъснете от градската блъсканица и да се срещнете с другар, да обядвате вкусно или просто да откраднете един специфичен миг единствено за себе си.

Вечерите в бара пък са много по-оживени, звучи приятна мелодична музика, а ситуацията постоянно подготвя да изпиете питието си на драго сърце. Още една добра причина да включите заведението в градския си маршрут са и страхотните коктейли, които предлага.



При тяхното приготвянето постоянно може да разчитате на високото качество на употребяваните артикули, богатия подбор от усети и забавните авторски предписания. А от тази година барът предлага и питието на моето лято – лек и бляскав Somersby коктейл, сервиран в специфична чаша, съпроводен от нужното количество лед и свежи добавки като розмарин или босилек, и наложителните свежи резени лимон или портокал.



Нещо, което наложително би трябвало да опитате, тъй като най-хубавият сътрудник на едно градско момиче през лятото е точно звънкият и сладостен коктейл, кадърен да добави щипка магия към всеки елементарен ден.

И наздраве за дребните, само че златни моменти, които ни вършат по-щастливи!

С поддръжката на Somersby
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР