Прекалено леки и наивни голове допуснахме. Искам пак да ги

...
Прекалено леки и наивни голове допуснахме. Искам пак да ги
Коментари Харесай

Светльо Петров: Ще си извадим изводите


„ Прекалено леки и наивни голове допуснахме. Искам отново да ги изгледам, само че в действително време се видя, че елементарно позволихме да ни вкарат и не го одобрявам, аз персонално. “

Думите са на Светослав Петров, откакто воденият от него тим на Септември (София) загуби вкъщи с 0:3 от Черно море във Варна.

„ Разочарован съм доста, защото мисля, че не играхме неприятно, само че в последна сметка 0:3. Имахме положения в хода на целия мач, само че последният пас или удар нещо ни попречи. Остава един горчив привкус след този мач “, уточни Петров.

„ На контраофанзива ни вкараха първите два гола. Вторият изключително имаме обстановка да развием по-добре наша офанзива, само че центрирането неприятно. Оттам ни вършат преход, приказваме кой къде би трябвало да бъде... Прекалено лесни голове за мен. Третият гол от корнер. Анализирали сме и сме говорили, че Черно море обичат там да играят. Това е футболът, в случай че няма неточности, няма да има и голове. Имаме футболисти с избрани характерности и качества, които в една система се усещат добре, а в друга – не толкоз. В каквато и система да играем, всичко зависи от играчите на терена. Ако се получават нещата, става, в случай че 1-2-3 недотичват, спестят се за няколко метра, без значение по какъв начин играем, не се получават нещата, както на нас ни се желае “, добави той.

„ Със сигурност аз не бих направил драма от тази загуба. Ще си извадим изводите. Моето верую е такова, че дали ще паднеш с 1,3 или 5 – все се дават три точки. Грешките не ги направиха най-малките, а хората, които имат опит и към този момент не са толкоз млади, само че ще работим. Надявам се да работя с оптималната група по време на паузата за националните тимове. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР