Прекалено кратка се оказа музикалната кариера на Гери-Никол. Макар да

...
Прекалено кратка се оказа музикалната кариера на Гери-Никол. Макар да
Коментари Харесай

От мързел Гери-Никол се затри! Приключи с пеенето! Защо да се хаби, когато като инфлуенсър прибира същите пари от дивана?!


Прекалено къса се оказа музикалната кариера на Гери-Никол. Макар да е единствено на 24 година, тя към този момент няма да пее, тъй като я мързи.

На варненката й писнало да не спи по цели нощи поради участията си и да обикаля цялата страна всяка седмица. Затова решила, че към този момент не си коства да се хаби като певица, в случай че като инфлуенсър изкарва съвсем същите пари, без да си помръдне „ яката дупара ” от дивана.

Напоследък Гери-Никол, която не е пускала нова ария от пролетта, е извънредно дейна в обществените мрежи. Тя има доста почитатели там, което й носи огромни суми пари. Клипчето й по какъв начин диша божествен газ от балон стана същински шлагер и тогава певицата се замислила, че може единствено от това да си изкарва прехраната.

Макар да обичала да пее, Гери-Никол не била от най-работливите хора. Даже била от много мързеливите и по тази причина в дома й в София постоянно било доста разхвърлено, а във Варна още живее с родителите си.

Друга причина за пенсионирането на Гери-Никол е обвързвана с визията й. Тя обичала доста да си похапва, само че е от дамите, на които всичко им се лепи. Затова непрекъснато се ограничавала в името на имиджа си. След като заряза пеенето, към този момент ще може да нагъва баници и баклави  наволя.

Източник: HotNews.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР