Преизбраният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на

...
Преизбраният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаше натиск върху ръководството на партията да не бъда преизбран за лидер на ГЕРБ

Преизбраният водач на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи по време на конгреса на партията, че е имало напън върху управлението на партията, с цел да не бъде избран отново за водач на ГЕРБ:

" Много желаеха да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче и се направиха доста опити. Искам да благодаря на моите съратници, че не се подведоха. Още имате потребност от мен. Много са подли, доста са зли ".

Борисов разгласи, че изцяло подкрепя  ГЕРБ да работи за ново ръководство и добави, че структурите в страната са изрично срещу партията да поддържа по какъвто и да е мотив ръководещата коалиция:

" Партийни членове ме заклеваха по никакъв метод поддръжка за Политическа партия и тази коалиция. Сигналът, когато подкрепихме свалянето на Янев, се е разчел в партията по доста неприятен метод. Едва ли не, че ние желаеме да крепим това ръководство и по тази причина се съгласих с изречението за народен щаб и предварителни избори, тъй като в този парламент няма нищо друго с изключение на четворна коалиция, която се бори единствено за постове и пари ".
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР