Преговорите ще са трудни, защото ще преговарят победител с победени.

...
Преговорите ще са трудни, защото ще преговарят победител с победени.
Коментари Харесай

Харалан Александров: Преговорите ще бъдат трудни, защото ще преговарят победител с победени

Преговорите ще са сложни, тъй като ще договарят победител с победени. Така общественият антрополог разяснява идните диалози сред партията победител на последните избори " Продължаваме промяната " и възможните й бъдещи съдружни сътрудници. По думите му резултатите от провелия се избор в неделя са били изненадващи.

" Изненада ме ниската интензивност и изумителното съсредоточаване на протестния избор в една партия, която на процедура изсмука останалите. Донякъде съм впечатлен и от триумфа на „ Възраждане “. Мисля, че това е новият притежател на този родолюбив, националистически, протестен антисистемен избор и има всички учредения да пораства занапред, за огромно страдание ", сподели той.
Окончателно: " Продължаваме промяната " печели с 25,67 на 100 от гласовете
ЦИК изнесе окончателните данни при 100% обработени протоколи за предварителните парламентарни избори от неделя. Според тях политическата ф...

Социологът Татяна Буруджиева обаче не поддържа неговата теза. " Няма особена изненада от позиция на това, че моето очакване беше, че " Продължаваме промяната " е партията, която ще прави държавно управление - дали с първи, или с втори мандат, за мен не е толкоз значително значимо ", сподели тя и добави, че откакто три пъти се организират избори, с цел да бъде формиран кабинет е обикновено вотът да бъде съсредоточен при тези, които споделят, че ще го създадат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР