Предводителят на Стойчо Младенов анализира равенството срещу Локомотив София, признавайки,

...
Предводителят на Стойчо Младенов анализира равенството срещу Локомотив София, признавайки,
Коментари Харесай

Стойчо Младенов със "стрели" към играчите си: Липсва ни психика

Предводителят на Стойчо Младенов проучва равенството против Локомотив София, признавайки, че в тима на " алените " липсва класа, която да взема решение сходен вид мачове. Младенов показа, че реферът е разрешил по-груба игра, която е повлияла на представянето на тима му.
" Труден си го направихме ние самите с държанието на терена, изключително първото полувреме. Втората част към този момент се променихме, само че липсваше концепцията ", стартира Младенов.
" Психика. Всичко опира до душeвност и темперамент. Когато стане напечено, не всеки устоя на напрежението. Така мъчно ще се борим за шампионска купа. Последната обстановка на Бисмарк - малко повече централизация и класа бележи и побеждаваме. Дори когато тимът играе едва, постоянно би трябвало класата да надделее ", добави още треньорът на " алените ".
" Може би тъкмо това, че се доближихме прекомерно доста до Лудогорец си оказа въздействие. Всичко, което тренирахме - нула, едно не се получи. Не направихме нищо от това, което правихме в контролите в подготовката ".
" През есенния дял загатнахме за борбата. Заявявам изрично, че тя не е завършила. Четири точки са нищо, ще забележим най-после какво сме постигнали ", добави експертът.
" Липса на организация, дисциплинираност, динамичност. Бяхме доста бавни. Качествата ни са по-добри от тези на Локомотив, а ние се изравнихме и слязохме на тяхното равнище. Затова се получи равностойно първо полувреме, след това рискувахме и те имаха благоприятни условия да ни победят. Не се получи нито за тях, нито за нас. "
" Имаме мощни нападатели, които в днешния мач не демонстрираха класа, с изключение на Йомов при гола. Останалихе бяха много стихийни. Противникът несъмнено направи 50 фаула на Жорди, само че картони не се отсъждаха. По този метод съдията поктаза " Сваляйте го, аз няма да Ви давам картони ". Ще отчетем позитивното и негативното, да се надяваме, че идващия мач ще сме на друго равнище. "
" Благодаря на почитателите за бързата реакция и спонтанната поддръжка, която демонстрират. Имаме отпределен бюджет, който не би трябвало да надвишаваме. Гриша Ганчев се стреми да изправи ЦСКА, захапал е крепко ЦСКА и няма да го пусне, до момента в който не го издигне на върха на пирамидата. Убеден съм в това, тъкмо това би трябвало да сплоти почитателите. Нашата фантазия е да създадем стадион и да имаме тим, който да е първенец. Ние не можем да заделяме по милион, два, три, както Лудогорец прави. Досега са се правили нелепости и неточности, само че откогато това управление е тук не се вършат. Ще имаме нужното самообладание и ще продължаваме да работим. "
" Какво да ги разисквам Лудогорец? Ще се разсърдят. Аз виждам в моя двор, имаме доста неща, които би трябвало да поправяме - да надигнем ЦСКА на крайници. Така би трябвало да бъде. Тук има дух, който не би трябвало да бъде грохнал, ние няма да позволим. Да, през днешния ден направихме неверна стъпка, само че в шампионата има доста мачове. Видяхте, че когато се играе почтено, съперникът губи точки, ние също. Ще забележим ", приключи Младенов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР