Предводителят на Левски - Николай Костов, остана доволен след нулевото

...
Предводителят на Левски - Николай Костов, остана доволен след нулевото
Коментари Харесай

Николай Костов: Играхме умно, шансовете са на наша страна

Предводителят на Левски - Николай Костов, остана удовлетворен след нулевото тъждество на тима му при визитата на Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг в Лига на конференциите. Костов отличи играта на своите футболисти и призна, че възможностите са на страната на " сините " преди реванша на " Герена " идната седмица.

„ Още преди мача споделих, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме благоприятни условия и контролирахме играта. Получи се мощен мач и приветствам двата тима, че играха мъдро. Пропуските, които ги реализирахме, бяха значими за нас да отбележим, само че не успяхме. Тпва е футболът “, стартира Костов.

„ Не знам да е липсвало нещо. Мисля, че задоволително добре проучих първите си усещания от мача, липсваха завършващите обстановки. Трябваше да отбележим, защото имахме по-чистите обстановки по отношение на съперника. Вкарването е въпрос на моменти. Такива са решенията в последния миг, само че не отбелязахме. Съжаляваме, само че взехме добър резултат и се надявам пред нашата аудитория, която се надявам да изпълни стадиона и даде поддръжка към нашия тим, да продължим “.

„ Бяхме готови за техните дейности. Разигравахме мъдро и без доста брак в средата на терена. Отваряме пространства по фланговете ни и всичко беше по проект. Така бяхме и говорили преди мача “.

„ Очаквам сработката на хората в средата на терена да е такава. Справиха се доста добре, за което ги приветствам. Патрик се включи доста добре и не ни сътвориха неприятности по десния фланг, за което съм удовлетворен. Шансовете са на наша страна, защото играем пред родна аудитория. Рано е да се приказва за упования. Ще се подготвим доста добре и чакам нашите играчи да изиграят добър мач и да гледаме самоуверено към съперниците ни “, приключи Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР