Предводителят на - Анте Шимунджа, остана доволен, след като воденият

...
Предводителят на - Анте Шимунджа, остана доволен, след като воденият
Коментари Харесай

Шимунджа: Работим здраво, за да може Лудогорец да надгражда игрово

Предводителят на - Анте Шимунджа, остана удовлетворен, откакто воденият от него тим записа първа победа по време на подготвителния лагер в Турция, .
Словенецът похвали изявите на младока Умуд Хабил, който достави успеха на " орлите ", откакто избави дузпа на поляците, само че Шимунджа призна, че разградчани би трябвало да работят още по-здраво, с цел да надграждат в игрово отношение.
„ В другарските срещи, в случай че искаш да изграждаш нрав на победител, би трябвало да печелиш. Днес изиграхме две полувремена по час и мисля, че има неща, които да подобряваме и това са стъпки, към които би трябвало да тръгнем в идващите дуели. Към момента сме евентуално в пика на нашето натоварване – има отмалялост, краката са тежки. Смятам, че с Волфсбергер се представихме добре, а през днешния ден бяхме по-свежи през първото полувреме. Създадохме положения и сме щастливи, че нямаме контузии “, започва Шимунджа.
„ Работим доста в тренировките и би трябвало да надградим това, което имаме като база. Умут направи ужасно избавяне при дузпата – той беше най-младият на терена. Той бе индивидът, който донесе успеха за нас с това избавяне. Това е добра развръзка за него и чакам работата с него за в бъдеще “, сподели треньорът на " орлите ".
„ Предпочитам да приказвам отборно, а не да се концентрирам върху характерностите. Ще опитваме да работим и надграждаме оттук-насетне. Динамо Киев е доста мощен тим и чакам сложен мач против отбор, който постоянно играе в групите на европейските клубни шампионати. Трябва да играем постоянно с такива тимове и да реализираме положителни резултати “, приключи Анте Шимунджа.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР