Предвид предстоящите през настоящата година политически избори, предвид определени процеси

...
Предвид предстоящите през настоящата година политически избори, предвид определени процеси
Коментари Харесай

Иван Гешев не иска да участва в състезанието за главен прокурор

Предвид идните през актуалната година политически избори, поради избрани процеси и избори в правосъдната власт и идния избор на основен прокурор, нещата стартират да става кални . Това сподели заместител основният прокурор Иван Гешев.

По думите му това е в целия свят и стартира да се нападат всевъзможни вероятни персони.
" Преплита се политика с политика в магистратурата и аз персонално нямам предпочитание да вземам участие в тези кални процеси ", съобщи той и уточни, че няма желание за взе участие в надпреварата за основен прокурор.

Той съобщи, че първо не може да се кандидатира за основен прокурор, а даже и да бъде препоръчан, има персонални учредения, поради които не би взел участие с решителност.

" Животът е колело и на следващия ден може да падне комета тука и нас да ни няма ", разяснява зам.-главният прокурор.

Той следи с интерес процесите в политическите партии и по какъв начин избрани сегменти от една партия се пробват да завладеят друга.

" Наблюдавам с интерес по какъв начин извънпарламентарни формирания се пробват да унищожат профилираните структури и прокуратурата, някои ги назовават партии ", сподели още зам.-главният прокурор.

Гешев съобщи, че не желае да разяснява свадите с жилищата във властта , както и аспекта с този на ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов, защото не е осведомен с съответната обстановка.

Той ще се запознае, когато е в компетентността на нещата, с които се занимава профилираната прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР