Предварителните опасения на ГЕРБ от нова костинбродска афера на изборите

...
Предварителните опасения на ГЕРБ от нова костинбродска афера на изборите
Коментари Харесай

ГЕРБ си намери нова костинбродска афера - Би Ти Ви

Предварителните опасения на ГЕРБ от нова костинбродска спекулация на изборите откриха съответно изражение в Би Ти Ви. Партията на премиера Бойко Борисов е взела решение да сезира Централната изборна комисия поради предизборния ефир на малкия екран, за която по съвпадане през вчерашния ден пристигна публично известие, че е купена от чешкия милиардер Петр Келнер. Причина за недоволството на ръководещите е, че телевизията е излъчвала репортажи за проблемите на обособените градове, които в огромната си част са ръководени от кметове на ГЕРБ, и по този начин е повлияла на гласуването, заяви " Клуб Z ".

Още в изборния ден пиарът на партията Никола Николов разгласи във Facebook: " Телевизионен Костинброд по Би Ти Ви. Тотално хейтърски материали за София и другите огромни градове. Провокация! Насаждане на внушения! Опит да въздействат на вота на гласоподавателите три часа преди края на изборния ден! ". Той явно засяга абсурда с бюлетините в печатницата в Костинброд, който се разигра в деня на размисъл през 2013 година След изборите на власт пристигна държавното управление на Пламен Орешарски.

В същия дух се изрече и депутатът от ГЕРБ Тома Биков:  " Ако Би Ти Ви искаше да взе участие в изборите, да беше се записала. " Биков е удостоверил пред " Клуб Z ", че има решение за подаване на жалба за предизборна пропаганда и евентуално ще е за всеки град, за който медията направи обособен репортаж. Най-много от ГЕРБ се подразнили на репортаж за столицата, озаглавен " Хубаво е, само че не е готово ", посветен на пословичните поправки на централната градска част.  " Няколко часа преди края на изборния ден се вършат внушения в интерес на Мая Манолова. Да не приказваме, че съгласно данните на употребената от Би Ти Ви " Маркет Линкс " Манолова водеше на Фандъкова и на база на тези данни, които през вчерашния ден не се потвърдиха, ѝ даваха думата първа при последния спор ",   недоволстват от ГЕРБ.

До публицистичното привършване на броя от Би Ти Ви не разясниха обвиняванията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР