Предупреждението идва два дни след като военните показаха серия от

...
Предупреждението идва два дни след като военните показаха серия от
Коментари Харесай

Ръководителят на ядрения наблюдател на ООН казва, че Иран не е „напълно прозрачен“ по отношение на програмата за обогатяване

Предупреждението идва два дни откакто военните демонстрираха серия от ракети на честванията по случай 45-ата годишнина на Ислямската република.

Ръководителят на нуклеарния контролен орган на Организация на обединените нации предизвести във вторник, че Иран „ не е изцяло транспарантен “ във връзка с атомната си стратегия, изключително откакто чиновник, който в миналото е управлявал програмата на Техеран, разгласи, че Ислямската република има всички елементи за оръжие „ в нашите ръце “.

Говорейки на Световната среща на върха на държавното управление в Дубай, Рафаел Мариано Гроси, общоприет шеф на Международната организация за атомна сила или МААЕ, загатна за забележки, направени този уикенд от Али Акбар Салехи.

Иран „ показва лице, което не е изцяло транспарантно, когато става въпрос за неговите нуклеарни действия. Разбира се, това усилва заплахите “, предизвести Гроси. „ Все повече и повече се приказва за нуклеарни оръжия, в това число в последно време в Иран. Много почитан чиновник сподели, че в действителност има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР