Предупреждение за опит за измама разпространяват столичани в мрежата. Те

...
Предупреждение за опит за измама разпространяват столичани в мрежата. Те
Коментари Харесай

Обвиниха мъж в нагла измама, има и потърпевши. Каква е схемата? СНИМКА

Предупреждение за опит за машинация популяризират столичани в мрежата. Те споделят и фотография на индивида, апетитен за причинител.

Според Велимир Христов мъжът от фотографията обикаля по търговски обекти в София. Той споделя на служителя, който е на промяна, че би трябвало да вземе пари за стока. Сумата е цели 2000 лв., а съгласно Христов вече  има изгорели.

Соченият за лъжец даже води привиден телефонен диалог със притежателя на обекта. Това става пред продавача. След това споделя, че се е схванал да вземе наличния оборот.

 Той написа, че някои чиновници биват излъгани и дават пари на индивида.

" Не получават нищо, нито документ нито стока ", написа Христо. Той приканва за повече зоркост, с цел да бъдат защитени допустимо най-вече хора.

Вижте обявата на Велимир Христов:

Внимание машинация. Искам да предупредя всички притежатели на търговски обекти. Има нова (може би и не толкова) машинация. Един обикаля по магазините и споделя, че идва да вземе пари за стока и търси към 2000 лева

Прави се, че приказва по телефона с шефа и когато продавача каже, че няма толкоз се прави че по телефона се схваща да вземе колкото има сега.

Знам, че е нелогично само че продавачите му се връзват и му дават. Не получават нищо, нито документ нито стока. Пак споделям, че е нелогично, само че очевидно личният състав ни не е доста благонадежден.

Така че, апелирам споделяйте, в случай че може да предпазим повече хора. Прилагам и фотография.

GlasNews.bg е подготвен да изслуша позицията и на мъжа, апетитен за причинител на схемата.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР