Предстоят обаче съответните полицейски експертизи, които да потвърдят това заключение,

...
Предстоят обаче съответните полицейски експертизи, които да потвърдят това заключение,
Коментари Харесай

Петър Христов разстрелян с чешки ”Скорпион”

Предстоят обаче съответните полицейски експертизи, които да потвърдят това умозаключение, оповестиха БНР и Нова телевизия. Пистолетът досега не е открит. Подобно оръжие се употребява от наемните убийци при поръчкови разстрели.

49-годишният Петър Христов бе прострелян през вчерашния ден сутринта пред офиса си на ул. "Ралевица " в София. Бизнесменът бе откаран във ВМА, само че макар 30-минутните реанимационни дейности - умря.

По непотвърдени данни, Христов е пронизан от пет патрона - три в гърдите, един в главата и един в шията. Предполага се, че убиецът е стрелял от непосредствен градеж. Убиецът е прескочил загражденията на изоставената постройка и се е качил на по-високо равнище, с цел да има по-добра видимост. След като прави закононарушението е избягал към близкия подлез. Той е бил с маска на лицето.

На мястото на убийството са открити седем гилзи , само че е стреляно осем пъти. Освен версиите, свързани с бизнеса и персоналния живот на бизнесмена, се ревизира и дали убийството е осъществено поради оказвано от него подпомагане за откриване на тежки закононарушения.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР