Предстоят големи планетарни промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация,

...
Предстоят големи планетарни промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация,
Коментари Харесай

Не метеор, а НЛО е летял над Приморско! Космическата галактическа конфедерация няма да допусне ядрена война

Предстоят огромни планетарни промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация, съобщи откривателят, който е снимал извънземни над Бургас

Снимките, които Здравко Василев е снимал над Приморско, изрично не са на метеор. Категорично това е НЛО, сподели в изявление за Флагман.БГ уфологът Ценко Симеонов. Той удостоверява думите на предприемача, който е прочут в цяла България като първият победител в риалити шоуто „ Биг Брадър “, че над морето е летял обект с възвишен генезис. 

Изследователят, който е снимал неидентифицирани летящи обекти и над Бургас, и над Асеновград, отговори и на въпроса на Василев за какво НЛО избраха Приморско, като посочи, че висшите същества от Космическата галактическа конфедерация пазят всички зони на високоенергийните портали. Безспорно регионът към българския Стоунхендж, както е наричано античното тракийско светилище Бегликташ, е една от тях. 

Според уфолога, който е контактувал с представители на по-високоразвити цивилизации, нашите звездни другари няма да остават човечеството да се самоунищожи, само че предстоят огромни промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация.

 НЛО над Бургас
-НЛО се появиха съвсем едновременно в сряда вечер в Приморско и в Хасково. Сниманите от предприемача Здравко Василев и от вашия другар Недялко Костадинов летящи тела си наподобяват. На какво се дължи този интерес на извънземните към България в първите дни на февруари?

-Като цяло НЛО в международен, планетарен мащаб наблюдават първо за всички зони на високоенергийни портали, които би трябвало да се пазят от простолюдието, както е било още от зората на Човечеството. И второ Космическата галактическа конфедерация употребява високотехнологични енергопреобразуващи се летателни апарати, т.е. изменящи своя енергиен и високочестотен систематичен формат. В същото време расите от по-ниските равнища в софтуерно отношение са по-лесно откриваеми за просто око и снимане посредством инсталация...

 Пурообразно НЛО над Асеновград
-Според Здравко Василев сниманото от него НЛО няма земен генезис. Физикът от Националната астрономическа обсерватория " Рожен " при Българска академия на науките Пенчо Маркишки пък заприказва за метеор, който е бил забелязан в София, Пловдив и Благоевград. Може ли да се каже, че става въпрос за едно и също галактическо събитие или в Западна България е следен метеор, а край морето - извънземни? 

-Несериозно е да се приказва за падащо по низходяща траектория тяло, т.е. метеор и въпросът да се отнася за сниманото от господин Василев. Имам толкоз доста фотоси на НЛО и наблюдения, тъй че да се съпоставя метеор - висящо, пулсиращо и изменящо в друга посока светещо тяло (обект) с НЛО не е вярно. 

-Това значи ли, че сниманото над Приморско изрично не е метеор?

-Да. Виждал съм доста метеори – и огромни и дребни. Намирал съм дори. Падащото по низходяща траектория тяло няма съвпадащо държание със сниманото от Здравко Василев. 
 Два неидентифицирани летящи обекта се появиха едновременно в небето край Бургас
-Покойният ваш другар и сътрудник проф. Стамен Стаменов беше споделил, че извънземни сили пазят античното светилище Бегликташ и може би на това се дължат летящите обекти над Приморско. Радиестезистите са безапелационни, че там работят мощни необясними сили, поради които уредите им полудяват. Над някогашната резиденция на Тодор Живков „ Перла “ също са снимани НЛО. Вие какво бихте споделил за българския Стоунхендж?

-България е територия с доста значим информативен заряд. Темата е доста обширна и няма по какъв начин да я разгледаме с няколко фрази, само че за интересуващите се от тези феномени, това надали е нещо ново.

Предстоят огромни планетарни промени. Те ще са тежки и свързани със селекцията на човешката цивилизация, тъй че нищо особено не се случва. 
 Това, което се вижда на тази фотография, сигурно не е метеор
-Вие сте снимали извънземни и над Бургас. Контактувал сте и с представители на по-високоразвити цивилизации. Как одобряват те това, което се случва в страните от източния блок и до каква степен е сериозна опасността тази част от континента да се трансформира в сцена на сражения сред Русия и НАТО-вските страни с потреблението на ракети с нуклеарен заряд?

-Световна нуклеарна война няма да има! Това няма да бъде позволено от КГК (Космическата галактическа конфедерация). Планетарните катаклизми ще изместят всички военни, политически и стопански ползи и ще основат общество с съществена задача – оцеляване на човешката раса и слагането на хората на ново духовно, високо вибрационно равнище, даващо общо схващане и непорочност на връзката – единосъзнанието и универсум!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР