Предстоящото издание на Коледен парк София“ отваря врати за софиянци

...
Предстоящото издание на Коледен парк София“ отваря врати за софиянци
Коментари Харесай

Коледен парк София открива врати на 1 декември на Площад Славейков

Предстоящото издание на „ Коледен парк София “ отваря порти за софиянци на 1 декември на пл. " Славейков ". След извънредно сполучливия дебют предходната Коледа уредниците от Mish Mash Fest дават обещание новият коледен базар да бъде по-голям, по-светъл, по-празничен и по-вълнуващ, както и да продължи да следва най-хубавите европейски обичаи.

Цял месец на пл. " Славейков " ще ви чака шеметна атмосфера, вълшебно коледно въодушевление, открита музикална сцена, фуд&дринк зона с най-култовите стрийт фуд майстори, коледна гора, базар с творбите на най-талантливите създатели на приложно изкуство и художествени занаяти, фермерски артикули от български производители, супер богата културна стратегия, креативен ателиета и работилници.

В традицията на фестивала е постоянно отличната селекция от самостоятелни създатели и дизайнери, положителната организация, празничното въодушевление и големият интерес към всяко издание. На фестивала ще се изявят детски и юношески хорови и музикални обединения, както и одобрени имена от българската джаз, етно, поп музикална сцена. Ще имаме опция да гледаме театрални представления, а всички искащи да си оставят паметен спомен.

Коледен парк се организира с общителното подпомагане на Столичен общински съвет, Столична община, Пазари " Запад " и Район " Средец ". Организатор на събитието е екипът на Mish Mash Fest, един от най-популярните и сполучливи крафт базари в България, с над 8-годишна история и 70 издания. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР