Предстоящото Българско председателство, антикорупционният закон и съдебната реформа са сред

...
Предстоящото Българско председателство, антикорупционният закон и съдебната реформа са сред
Коментари Харесай

Димитър Главчев разкри приоритетите на НС през новия парламентарен сезон

Предстоящото Българско председателство, антикорупционният закон и правосъдната промяна са измежду целите през новия парламентарен сезон.

Това сподели пред публицисти ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, представен от радио Фокус. Днес той взе участие в формалната гала на връх Шипка, като по-рано участва на литургия в храм-паметника "Рождество Христово " в град Шипка и се включи в похода към върха. Във връзка с това какво ще стартира работа новият парламентарен сезон – бюджет, корупция, правосъдна промяна, Главчев изясни: „ Парламентът ще работи в естествения си график. Предстоящото председателство на Съвета на Европейски Съюз е един от целите, по които би трябвало да се подготвим. Продължаваме с антикорупционния закон, правосъдната промяна и бюджетната процедура. Всичко друго е обикновено, знаете целите “. „ Всичко това в своята целокупност, по което ще работим ние и държавното управление би трябвало да докара до по-добър живот на българите. Заради това са ни изпратили в Народното събрание “, добави той. "Знаете, когато е належащо Народното събрание работи изключително. Всичко, което е належащо, ще бъде признато ", изясни Главчев.

Във връзка това до каква степен е склонно Народно събрание да преглежда предлагането на военния министър Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила за наложителната казарма и военното образование Димитър Главчев разяснява: „ Всяка една законодателна самодейност изминава своя път. Ако бъде импортиран за разглеждане подобен законопроект той ще бъде прегледан по метода, по който се прави. Ще има диспути в комисия и пленарна зала, след гласоподаване ще се реши. Личното ми мнение няма значение, а това на народните представители “. „ Смятам, че не би трябвало да има наложителна казарма. Има организиран метод за военната работа, който работи по закона за военната работа, който работи сега. Оттук нататък е ненужно да дискутираме. Според мен за момента този въпрос добре организиран “, разясни той.

На въпрос дали Българска социалистическа партия и водачът ѝ ще запазят своя изострен език, който се прояви през последните месеци Главчев отговори: "Всяка политическа мощ – дали в съпротива, или в ръководство, сама дефинира какви да бъдат октавите на нейното осъществяване в пленарна зала, в случай че ми позволите тази метафора. Това е въпрос на политическата мощ, която се показва по избран метод пред своите гласоподаватели и изобщо пред българския гласоподаватели като цяло ", сподели още Главчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР