Предстоящият нов почти пълен локдаун отново ще изправи много двойки

...
Предстоящият нов почти пълен локдаун отново ще изправи много двойки
Коментари Харесай

Работите заедно вкъщи. Ами сега?

Предстоящият нов съвсем цялостен локдаун още веднъж ще изправи доста двойки пред обстановката, в която ще би трябвало да работят от у дома всеки ден. И в случай че първата мисъл е " Поне ще имаме повече време дружно ", то постоянно втората е " Как ще издържим под един покрив без да се избием? ". Работата от вкъщи може да има доста и все позитивни страни, само че това носи и редица битови провокации, които могат да прераснат и в същинска стихия. Как можете да избегнете това?
Поставете ясни граници – в случай че нещо ви тормози, не го спестявайте, с цел да не прерасне в пасивна експанзия на по-късен стадий. Понякога молбата сътрудникът ви да си постави слушалки, в случай че музиката му е мощна, е задоволителна, с цел да възцари успокоение в дома ви.
 Работодателите желаят пролонгация на заплащането на налози и осигуровки по специфична скица Работодателите желаят пролонгация на заплащането на налози и осигуровки по специфична скица
Във връзка с възможното въвеждане на локдаун в България работодателите у нас оферират на държавното управление да се провежда скица за по...
Обособете персонално пространств о – разпределете си пространството у дома. Можете даже да обособите спонтанни домашни офиси, в обособени стаи в случай че домът ви го разрешава. Ако нямате задоволително пространство пък, постоянно можете да се изолирате в свое ъгълче.
Работете по график – наложете си прецизно работно време, както и обедна отмора и час за вечеря. Така ще можете и да синхронизирате графиците си, дружно с домашните отговорности.
Да живее романтиката – дребните, благи жестове не просто провокират усмивка, само че и зареждат с позитивна сила. Дори можете да си планирате спонтанна среща, само че вместо в шумно заведение да се отдадете един на различен в уюта на дома.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР