Предстоящата седмица обещава да бъде успешна за много зодиакални знаци,

...
Предстоящата седмица обещава да бъде успешна за много зодиакални знаци,
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 26 юни до 2 юли: Големи приходи за едни, любовна среща за други

Предстоящата седмица дава обещание да бъде сполучлива за доста зодиакални знаци, само че най-важният въпрос е в коя област.

Първият летен месец ще приключи с хармонични аспекти на Слънцето, Меркурий и Сатурн, когато вниманието и концентрацията на множеството от нас видимо ще се покачат и нещата, които са били отлагани за неустановен интервал, ненадейно ще стартират да се вземат решение. Това е отлично време за дълготрайно обмисляне на бъдещето ви. Особено удобен интервал настава за бизнеса.

Ще пристигна положително време за тези, които са заети с учене, полагане на изпити, приемане на документи - проявената съвестност, внимание и откровен интерес ще бъдат видяни и високо оценени. Датите от 26 до 30 юни са удобни за посещаване на публични инстанции, намиране на настойници за реализиране на концепциите.

Избягвайте пътуванията, изключително на дълги дистанции, визитата на всеобщи мероприятия. Съветите на по-възрастните хора ще ви бъдат от изгода, изключително на Козирог, Лъв и Близнаци. Тези дати са удобни и за диагностични медицински процедури. Затова тези, които възнамеряват да проведат обзор, да се погрижат за здравето си, могат умерено да стартират да го вършат.
Времето е удобно за сантименталната сфера, само че единствено в случай че двойката е в сериозна връзка или към този момент е в такава. Можете умерено да планирате взаимното си бъдеще, да вземем за пример да организирате годеж или да започнете да организирате женитба.

Но квадратурата на Марс и Уран, която ще стартира в края на месеца, ще задълбочи съществуващите рецесии както в съществуващите взаимоотношения, по този начин и в сантименталната сфера. Всички досегашни проблеми могат да се изострят доста. Ето за какво доста Овни, Скорпиони и Водолеи ще би трябвало да управляват доста съществено страстите си, с цел да не скапват това, което към този момент е налице и е построено с огромни компликации. През този интервал рисковете от пострадвания също са високи, изключително при контакт с електрически уреди.

Първият юлски уикенд ще усъвършенства обстановката, защото хармоничният секстил на Слънцето и Юпитер ще донесе чувство за шанс, положително въодушевление на множеството представители на зодиакалния кръг.

Стрелците, Рибите и Раците ще се радват на нови източници на приходи, дарове и професионални вероятности. Съвпадът на Слънцето и Меркурий на 2 юли ще добави оптимизъм на Девите, Близнаците и Лъвовете.

Професионален триумф чака Телеца, Везните и Скорпиона, като последните най-вероятно ще се потопят в нови главозамайващи романи. Здравето ще се усъвършенства при съвсем всички представители на зодиакалния кръг и даже комплицираните хронични болести ще правят отстъпка.

Разберете повече в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР