Представянето на руският смартфон Р-ФОН“, който ще работи с руската

...
Представянето на руският смартфон Р-ФОН“, който ще работи с руската
Коментари Харесай

Представянето на „Р-ФОН“ – убиецът на iPhone се отлага от 14 за 18 декември заради пресконференция на Путин

Представянето на съветският смарт телефон „ Р-ФОН “, който ще работи с съветската мобилна операционна система „ ROSA Mobile “ е отсрочено от 14 на 18 декември. Това решение е взето заради обстоятелството, че на в началото избраната дата ще се организира огромна конференция на президента на страната Владимир Путин, която беше анулирана предходната година.

По време на събитието на 18-ти декември разработчикът ще разкрие детайлности за цифровата среда ROSA, която е обединила всички услуги в една безпроблемна екосистема, както и ще показва самото устройство Р-ФОН с операционна система ROSA Mobile. Освен това компанията ще опише за процеса на създаване на продукта и неговите основни механически характерности.

Събитието по представянето ще бъде излъчено на формалния уеб страница на ROSA IT STC ROSA JSC, както и на уеб страницата на Rutek JSC.

Според непотвърдена информация, „ Р-ФОН “ е оборудван с 8 GB RAM и 128 GB непрекъсната памет, на задния панел са ще има тройна настройка от камери, главната от които ще е с 50-мегапикселова резолюция, а батерията ще е с потенциал 5000 mAh.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР