Представяме ви един простичък начин, по който да си осигурите

...
Представяме ви един простичък начин, по който да си осигурите
Коментари Харесай

Ако духа от прозорците - само направете това и вкъщи ще е по-топло

Представяме ви един простоват метод, по който да си осигурите добра шумоизолация, както и топлоизолация на стаите у дома. За да не ставате жертва на течение, непотребен разход за топлоенергия или неприятни шумове от другите пространства, може сами да си извършите изолираност на вратите вкъщи. Този способ също по този начин е извънредно подобаващ за жилища, в които живеят повече хора с разнообразни ползи и друго време на ставане от сън. Ето и стъпките, по които да си извършите сами истинска изолираност за порти.

Съединете с тиксо няколко картонени рула, останали от кухненска или тоалетна хартия, тъй че да се получат 2 тръби, към 3 сантиметра по-къси от дължината на вратата.
 Никога не правете това с каймата преди готвене, унищожавате я Никога не правете това с каймата преди готвене, унищожавате я
Един удобен метод, по който можем да повишим качеството на месните артикули, които консумираме, е да си ги набираме в прясно съст...

Напълнете задачите тръби с ненужни части плат, остарели чорапи или други сходни, с цел да не се смачкват при най-лекия напън.

От остаряла тениска или плат в подобаващ цвят ушийте дълъг и стеснен калъф за изолацията, в чиято широчина би трябвало да сметнете обиколката на двете тръби и ширината на вратата. Това става по най-лесния метод единствено с два дълги шева.

Направете стегната структура, тъй че тръбите да не се разместват в калъфа и да уплътняват добре, поставяйки ги под вратата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР