Представителят на ПП в ТРАНСПОРТНАТА комисия на Столичния общински съвет

...
Представителят на ПП в ТРАНСПОРТНАТА комисия на Столичния общински съвет
Коментари Харесай

ПП-соф.съветник кара и блъска яко пил, заплашва МВР, хванат да бяга

Представителят на Политическа партия в ТРАНСПОРТНАТА комисия на Столичния общински съвет Благовест Георгиев беше заловен при опит за бягство, след боричкане, тъй като кара много пил. Вместо да си признае, той заплашва органите на Министерство на вътрешните работи - очевидно с останалия на поста, макар оставката си и откритите вкъщи му и в неговия офис сума пари и други полезности основен секретар Живко Коцев. Напомняме, че точно против Министерство на вътрешните работи и неговия министър водачите на Политическа партия и Демократична България стачкуваха през вчерашния ден при президента, а в понеделник вечер се готвят да гжо създадат и на жълтите павета, като акцентират МОРАЛНИ аргументи.

Досега не е имало случай член на транспортната комисия на столичния парламент не просто да бъде заловен пил, не просто да блъска, а и да бяга от мястото на престъплението.

Вероятно поради това различен представител на ППДБСС в същата комисия, а и началник на групата на обединението в СОС Борис Бонев не просто прикани за оставка на сътрудника си Георгиев от Политическа партия, само че прикани да бъде осъден сурово и изрази позор, както самичък го дефинира, от " безрасъдното държание " на заплашителя на Министерство на вътрешните работи.

Престъпникът Георгиев е ЮРИСТ, персонален избор на Лена Бориславова, заради което е и в другата най-ресурсна комисия - по строителство и архитектура, само че също и в Комисията за децата, младежта и спорта. Иначе честен стожер, Лена Бориславова, която другояче е доста дейна в обществените мрежи и постоянно съди хората наляво и надясно, не бе видяна даже да разяснява най-малко в първите 12 ч. срамния случай.

Нито кметът Терзиев, нито Политическа партия, нито околните до тях и другояче морализаторски медии също не сметнаха за нужно даже да упоменат случая.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР