Представителят на България в скока на височинаТихомир Иванов заминава за

...
Представителят на България в скока на височинаТихомир Иванов заминава за
Коментари Харесай

Тихомир Иванов има големи очаквания от Токио


Представителят на България в скока на височинаТихомир Иванов отпътува за олимпийските игри в Токио довечера и ще се бори да се върне с отличие.

" Пътуваме през днешния ден с късен полет през Истанбул и ще пристигнем на 23.07 вечерта в Токио, а там продължаваме с спомагателни проби и инспекция на документи. Процесът ще ни отнеме горе долу 5-6 часа преди да можем да влезем в селото. Това трябваше да е празник за спорта, само че като прибавим фактора КОВИД нищо няма да е същото ", сподели Иванов часове преди да потегли към летището. Той е единственият мъж от петимата в тима ни по лека атлетика за Игрите.

" Вълнувам се по този начин, както и когато се класирах за първите ми игри. Разликата обаче е, че в този момент всеки има по-големи упования,което е обикновено. Аз ще дам максимума от себе си ", добави Иванов. Състезателят не се е заел с съответна цел, защото самото съревнование е доста огромно, заслужил е присъединяване си и ще даде най-хубавото от себе си.

За да могат състезателите да се аклиматизират преди форума, БФЛА възнамерява лагер с лекоатлетите 14 дни по-рано в Токио. Лагерът не се състоя, защото доста малко хора съумяха да се класират за Игрите, а минимумът е 10 индивида.

Тихомир Иванов ще скача на 30 август от 9:15 сутринта локално време
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР