Представителките на нежния пол, мечтаейки да се срещнат мъжа на

...
Представителките на нежния пол, мечтаейки да се срещнат мъжа на
Коментари Харесай

8 женски черти, които влудяват силните мъже и плашат слабите

Представителките на нежния пол, мечтаейки да се срещнат мъжа на фантазиите си, евентуално постоянно си задават въпроса: „ Каква би трябвало да съм, с цел да ми обърне той внимание? “

Какво най-често притегля мъжа към дамата?

Има няколко качества, които са универсални и въпреки всичко мъжете ги възприемат по друг метод: хубост, женственост, просветеност, самостоятелност, умеенето да въодушевяват са най-важни и с най-висока стойност в мъжките очи. Но… Те притеглят мощните мъже, а слабите могат да изплашат. Във втория случай, даже и да се престрашат и да влязат по отношение на такава жена, този вид мъже би трябвало да стартират незабавно да се развиват, дружно със своята половинка, в противоположен случай ще се усещат постоянно надълбоко комплексирани до нея. А това може да докара до ужасни сривове във взаимоотношенията им, настояват психолозите.

Красота

Силният мъж се гордее с красивата си жена и фактът, че могат да се появят други претенденти за вниманието на избраника му, не го разстройва. Той е подготвен да потвърди на всички и преди всичко на обичаната си, че е по-достоен за нея от тях. Слабият мъж се опасява от конкуренцията за вниманието на една хубавица, както се опасява да не я загуби.

Способност за другарство

Много мъже биха оценили открития, забавен събеседник в лицето на своята дама и биха се наслаждавали на общуването с нея. Това прелестно женско качество обаче плаши слабите, тъй като притегля евентуални противници, а слабият мъж не е сигурен, че може да задържи дамата до себе си.

Ум, разсъдък

Широко публикувано е мнението, че умните дами плашат евентуалните сътрудници. Това не е изцяло правилно. Те плашат слабите мъже, които се опасяват да наподобяват по-малко умни при такава конкуренция. Но мощните не се опасяват от умния сътрудник – те обичат диалозите на забавни тематики, опцията да се развиват и да научат нещо ново.

Емоционалност

Способността на дамата да претърпява надълбоко страстите може да се трансформира в тласък за развиването на избраника й, който желае да я разбере. Силният мъж е кадърен да се промени и да стане още по-силен вътрешно посредством определяне на хармонични връзки. Слабият желае да избегне вътрешни промени, той счита, че не е задължен да се приспособява към колегата си, а единствено сътрудникът да се приспособява към него.

Чувственост, женственост

Жената може да не е прекомерно красива, само че да е доста съблазнителна. Мъжете харесват това, тъй като им отваря освен нови чувства, само че и нови страсти и усеща. А мощният мъж, който получава доста позитивни страсти във връзка с връзките в леглото, е кадърен на доста.  Той насочва получената сила към нови достижения в своята област. Слабият не знае по какъв начин да направи това, затова той просто бързо ще се умори и изтощи от тези потребности на своята жена.

Кариера

Силната жена, движеща се нагоре по кариерната стълбица и знаейки какво желае, може да реализира доста. За един мощен мъж тя може да е освен сътрудник, само че и добър другар и да даде умен съвет, в случай че е належащо. Слабият мъж се опасява, че подобен сателит ще го потисне, ще би трябвало да се състезава с него в неравна борба и че това ще му попречи самичък да се осъществя.

Разнообразие от ползи

Ако дамата не е фокусирана върху едно нещо, а има разнородни ползи и занимания, тя чака обичаният й да й предложи също толкоз богато свободно време с него. Силният мъж прави оценка такава партньорка и знае, че тя няма да го тормози с непрекъснати претенции за внимание към нея, а ще се занимава със личните си неща. Слабият ще се опасява, че до момента в който тя е заета, няма да му обръща задоволително внимание.

Мъдрост

Една мъдра жена е в положение да въодушеви даже слабия мъж за нови достижения. Тя незабелязано ще реализира доста, като в същото време въодушевява колегата си и в случай че е належащо, ще изрази недоволството си, само че по подобен метод, че самочувствието на мъжа да не пострада.

Мъдрата жена е постоянно в положение да помогне на спътника си да покаже достолепието си. Тя по напълно натурален път, единствено с наличието си в неговия живот, ще го подтикне да преодолее комплексите си, да покаже силата си, да покори нови върхове – както в областта на материалните достижения, по този начин и във връзка с вътрешното си развиване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР