Представители на редица образователни институции пристигат в София за среща

...
Представители на редица образователни институции пристигат в София за среща
Коментари Харесай

Изложение „Световно образование“ ще се проведе в началото на юни във Варна, Пловдив и София



Представители на редица просветителни институции идват в София за среща с възпитаници, студенти и кандидат-студенти в границите на ревю " Световно обучение ". Изложение „ Световно обучение “ ще се организира на 4 юни във Варна, 5 и 6 юни в София, 7 юни в Пловдив. Изложението ще бъде навън.

" Тази година поради Брекзит и поради пандемията се следят някои промени. Очакван спад за Англия, макар че към момента продължава да бъде измежду желаните дестинации, що се касае до избор на стратегии на британски език, имат максимален набор от сфери, които претендентите могат да избират, авторитет на университетите и някои специалности, които не се оферират в други места в Европа . Наблюдаваме и нараснал интерес и растеж на претендентите към Холандия, защото там държавното управление поддържа политика да понижава таксата за първокурсници за бакалавърски стратегии на половина ", сподели за БНР Николай Христанов от екипа на ревю " Световно обучение ". 

Български кандидат-студенти търсят специалности за висше обучение в Нидерландия, Германия, Австрия, Италия.

" За Франция също има интерес. Скандинавските страни се подреждат измежду търсените поради това, че не престават да оферират гратис висше обучение, въпреки и с по-висок стандарт на живот ", добави в предаването " Хоризонт до обед " Николай Христанов. 
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР