Представители на партия правят за медиите в централата на партията

...
Представители на партия правят за медиите в централата на партията
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с изявление заради ескалацията на конфликта между НАТО и Русия - настоява за извънредно заседание на парламента! Борисов: Можем ли да осъмнем в състояние на война и да не знаем какво се случва

Представители на партия вършат за медиите в централата на партията по отношение на ескалацията на на спора сред НАТО и Русия и изпратените спомагателни подкрепления в Източна Европа от страна на Алианса.

" От непознатите разбираме за всичко това. Логичен е въпросът, когато НАТО е в цялостна бойна готовността, в какво положение е българската войска. Дали, кой и по какъв начин. Защото до този миг сме чули три изказвания на Кирил Петков, на външния министър - остро, на военния - уклончиво ", разгласи Борисов на изказването.
свързани новини222940на 11.07.202195918на 23.04.2021
" Давано ли е, желано ли е позволение за разполагане на съюзническа техника на българска територия ", попита някогашният министър председател.

" Какво по-важно, когато НАТО е в бойна подготвеност и се трансферират войски и кой по-добре от външния министър може да изрази нашата угриженост за бойни дейности на 300-400 километра от България. На последно място е газът ", разяснява той.

" И в този миг моят астрален близнак - президентът на Румъния свика КСНС. Ние не знаем какво се случва. Можем ли да осъмнем в положение на война и да не знаем какво се случва ", недоволства Борисов.

" Внасяме 59 подписа на народни представители при нужни 48, за изключително съвещание на Народното събрание. НАТО е в цялостна бойна подготвеност на нашата граница, ние като парламентарна република би трябвало да дадем явен мандат на държавното управление, да бъдем по-единни отвсякога и да отстояваме нашите ползи, да пазиме нашата сигурност ", добави водачът на ГЕРБ.

Той изиска доста по-активна политика на държавното управление.

" В момента Европейска комисия предлага помощ за Украйна 1,2 милиарда евро. Дрънкат се оръжия на границата на нашите съседи. Когато се разхождат бойни кораби в Черно море, те ще се срещнат, тъй като то не е толкоз огромно, и завършваме с туризма ", предизвести Борисов.

" Кой върви на отмора, когато над него летят Ф-35 и вместо лодки, се разхождат бойни фрегати ", добави някогашният министър председател.

" Ние сме член на НАТО и бойната подготвеност на НАТО значи бойна готовности за нас. Какво вършим ние? Правим се, че няма проблем, не го виждаме, не участваме в решението? Тотална интернационална изолираност ", показа ръководителят на ГЕРБ.

На въпрос на ПИК TV по кое време желаят да се организира това изключително съвещание на Народното събрание, Борисов съобщи, че това зависи от ръководещите. " Може и на следващия ден, само че най-добре още през днешния ден ", приключи той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР