Представители на жълто-кафявите медии да напуснат, няма да има пресконференция

...
Представители на жълто-кафявите медии да напуснат, няма да има пресконференция
Коментари Харесай

Костадинов отмени пресконференцията си след опит да изгони журналисти

" Представители на жълто-кафявите медии да изоставен, няма да има конференция другояче ". Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, предадеБГНЕС.

Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ не изпращат известия до тези медии, които са финансирани от външни фондации. „ Доколкото разбирам тук също има такива. Не желаем да бъдем отразявани от чиновници, които са финансирани извън “, безапелационен е той.

Лидерът на " Възраждане " помоли представителите на " Дневник ", " Капитал ", " Mediapool " и Клуб Z ", да изоставен.

" Давали сме и ще продължаваме да даваме информация на непознати медии, само че на такива, които се показват за български, а не са, да изоставен.Нека да бъдем оптимално ясни и безапелационни, ние взаимни отстъпки с нашите правила няма да вършим “, безапелационен е Костадинов.

Костадин Костадинов изиска подпомагане от чиновници на Българска телеграфна агенция за изгонването на публицистите, защото партията е наела пресклуба на Българска телеграфна организация за конференцията си, написа Българска национална телевизия. След като това не се случи, той приключи конференцията, само че въпреки всичко даде самобитен брифинг извън пред публицисти от всички медии.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР