Представители на ГЕРБ дадоха брифинг в кулоарите на парламента по

...
Представители на ГЕРБ дадоха брифинг в кулоарите на парламента по
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ с нов залп по управляващите за хаоса в страната - партията на Борисов с неудобни въпроси към Бойко Рашков за Хемус

Представители на ГЕРБ дадоха брифинг в коридорите на Народното събрание по тематиката за автомагистрала " Хемус ". В брифинга участваха Младен Шишков, Александър Иванов и Николай Нанков.

" Министър Комитова е изплатила 14 млн. лева по договорите за ин хаус процедурите, които сякаш бяха порочни. През месец януари министър Караджов изплаща 26 млн. лева по същите " порочни " контракти ", разгласи Младен Шишков.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че поддържат дейностите на министър Караджов, който е декларирал, че ще продължи да работи тъкмо по тези процедури.

" Има осъществени закононарушения и те могат да бъдат наречени закононарушенията на века. Това споделя в свое изявление министър Бойко Рашков. Тук би трябвало да го попитаме какво счита той, че и госпожа Комитова, и актуалният министър са плащали по тези ин хаус контракти ", разяснява от своя страна Александър Иванов от ГЕРБ и попита Рашков дали те са съучастници в това закононарушение на века.

" Призоваваме до края на деня Бойко Рашков да признае, че няма нищо неправилно в строителството на автомагистрала `Хемус " и той с думите си е взел участие като един избирателен пропагандатор, целящ единствено уронването на престижа на ГЕРБ ", сподели още той.

Николай Нанков също изрази възмущението си от мненията против ин хаус поръчките за " Хемус ", по които и служебното държавно управление, и сегашния постоянен кабинет не престават да заплащат.

Нанков също адмирира дейностите на Гроздан Караджов, който след 8 месеца е размразил строителството на автомагистрала " Хемус ".

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР